HIT
Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності діє для всіх сторінок, що входять до веб – сайту https://nit.school

Дана політика конфіденційності розроблена у відповідності до Закону України “Про захист персональних даних” № 2297-VI від 01.06.2010, Наказу Уповноваженого Верховної ради України з прав людини “Про затвердження документів у сфері захисту персональних даних” № 1/02-14 від 08.01.2014 та визначає види, порядок обробки персональних даних суб’єктів персональних даних Володільцем персональних даних. Тут також визначаються права суб’єктів персональних даних.

1. Терміни та поняття

1.1. Суб’єкт персональних даних – фізична особа, персональні дані якої обробляються відповідно до цієї Політики (далі – Ви);

1.2. Володілець – фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки. Володільцем персональних даних, що обробляються відповідно до цієї Політики є БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЛАЄНВУД СОФТВЕР», Ідентифікаційний код 43595744, адреса: 79026, Україна, місто Львів, вулиця Курильська, 3, квартира 3, адреса електронної пошти: info@nit.school, (далі – ми/Володілець);

1.3. Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем;

1.4. Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Вас, за допомогою яких Вас можна ідентифікувати, що обробляються відповідно до цієї Політики;

1.5. Розпорядник персональних даних – фізична чи юридична особа, якій Володільцем персональних даних надано право обробляти ці дані від імені Володільця.

2. Мета та підстави обробки персональних даних

2.1. Метою обробки персональних даних є:

  • забезпечення отримання Вами актуальних даних щодо стадій виконання конкретних наших проєктів та програм шляхом надсилання листів на електронну пошту та використання технологій поштової розсилки (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати електронні розсилки від нас та відписатися від розсилки);
  • надання відповідей на будь-які Ваші запити та комунікація з Вами;
  • надсилання Вам маркетингових повідомлень стосовно нашої активності або ділової активності старанно відібраних сторонніх компаній, яка, на нашу думку, може Вас зацікавити, – шляхом надсилання листів електронною поштою та використання технологій поштової розсилки (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати маркетингових повідомлень від нас та відписатися від розсилки);
  • забезпечення Вашої участі в опитуваннях щодо ініціатив і проєктів у різних сферах суспільного життя, які нами проводяться чи можуть проводитися;
  • проведення маркетингових досліджень та оцінка ефективності рекламних кампаній,
  • надсилання на електронну пошту Вам подяки за Вашу добровільну фінансову підтримку наших проєктів;
  • надання стороннім компаніям статистичної інформації про наших користувачів (проте, ці сторонні компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних);

2.2. Підставами обробки персональних даних є 

  • Ваша згода на обробку нами Ваших персональних даних;
  • необхідність виконання нашого обов’язку, що передбачений чинним законодавством.

3. Склад персональних даних

3.1. До складу персональних даних, що обробляються, включаються відомості про:

  • адресу електронної пошти;
  • факт відвідування нашого веб-сайту та Ваша активність на нашому веб-сайті;
  • який веб-сайт чи інший ресурс перенаправив Вас до нас на веб-сайт;
  • Ваша IP адреса (що обробляється під час вашого користування веб-сайтом та зберігається в знеособленій формі);
  • розмір екрану та тип (унікальні ідентифікатори) вашого пристрою;
  • інформація з браузера, геолокація (тільки країна), та мова, що Ви використовували для відображення нашого веб-сайту

3.2. Зазначені вище відомості передаються нам з електронних інформаційних ресурсів чи з інших джерел збирання або надаються особисто Вами відповідно до визначеної мети обробки персональних даних.

3.3. Ваша IP адреса (що обробляється під час вашого користування веб-сайтом та зберігається в знеособленій формі), розмір екрану та тип (унікальні ідентифікатори) вашого пристрою, інформація з браузера, геолокація (тільки країна), та мова, що Ви використовували для відображення нашого веб-сайту зберігається сервісом Hotjar від нашого імені у псевдомізованому профайлі користувача.

4. Місцезнаходження персональних даних, що обробляються

4.1. Ваші персональні дані зберігаються на наших серверах або на серверах наших партнерів, які можуть забезпечити належний їх захист.

5. Розкриття персональних даних

5.1. Ваші персональні дані можуть бути розкриті нашим працівникам, керівникам, страхувальникам, професійним радникам, агентам або субпідрядникам та контрагентам, що можуть бути залучені до управління веб-сайтом, технічної підтримки, хостингу, маркетингу та маркетингової аналітики в об’ємі та цілях, що визначені цією Політикою.

5.2. Ваші персональні дані можуть бути розкриті пов’язаним з нами компаніям (сюди входять наші дочірні та материнські компанії) в об’ємі та цілях, що визначені цією Політикою.

5.3. Ми не будемо розкривати Ваші персональні дані будь-яким іншим третім особам, за виключенням випадків, зазначених в цих правилах.

5.4. Передача персональних даних іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних з персональними даними (транскордонна передача персональних даних) може здійснюватися виключно в цілях, що визначені цією Політикою.

6. Строк та умови зберігання персональних даних

6.1. Ми зберігаємо Ваші персональні дані впродовж строку наявності у нас правових підстав для обробки Ваших персональних даних.

6.2. Ми видалимо ваші персональні дані як тільки у нас зникнуть правові підстави для їх обробки або зникне потреба у їх обробці, а саме:

  • Ми видалимо Ваші дані, коли отримаємо від вас запит на видалення Ваших даних. У тому випадку, коли ми все ще будемо зобов’язані згідно із законодавством зберігати Ваші дані, ми повідомимо Вас про це;
  • У випадку відсутності будь-яких комунікацій чи відносин між Вами та нами, в тому числі відсутності будь-яких повідомлень, надісланих електронною поштою, протягом однорічного строку, Ваші персональні дані будуть видалені.

6.3. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб Ваші персональні дані були у безпеці. Ми застосовуємо необхідні технічні та організаційні заходи з цією метою, а саме:

  • всі наші працівники, агенти та субпідрядники чи будь які інші особи, що можуть мати доступ до Ваших персональних даних в рамках цієї Політики беруть на себе конфіденційні зобов’язання та, відповідно, не можуть використовувати Ваші персональні дані у цілях, що відрізняються від мети обробки Ваших персональних даних, що визначена в цій Політиці;
  • вся наша техніка обладнана сучасним антивірусним програмним забезпеченням, що спрямоване на забезпечення безпеки всіх Ваших персональних даних.

6.4. Якщо ми виявимо про Вас відомості, які не відповідають дійсності, такі відомості будуть невідкладно змінені або знищені.

7. Ваші права

7.1. Ви маєте наступні права:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим Вами особам;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу нам із запереченням проти обробки Ваших персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист Ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку Ваших персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.

7.2. Для реалізації будь-якого Вашого права, що зазначене вище, Ви можете звернутися з письмовим запитом до нас, в будь-який час, шляхом направлення електронного листа на адресу електронної пошти: info@nit.school.

8. Файли Cookies

8.1. Файли cookies – це маленькі частинки тексту, які зберігаються на Ваших пристроях, коли ви відвідуєте певний веб-сайт. Згодом, коли ви відвідуєте веб-сайт наступних разів, інформація, що зберігається у файлах Cookies відправляється назад до веб-сайту. Це дозволяє розпізнавати Вас як користувача веб-сайту та пропонувати контент відповідно до Ваших потреб.

8.2. Ми використовуємо файли cookies для аналітики роботи нашого веб-сайту та оцінки ефективності маркетингових кампаній. Для прикладу, ми використовуємо Google Analytics cookies, щоб відслідковувати які сторінки нашого веб-сайту є найпопулярнішими та відслідковувати, які дії Ви, як користувач нашого веб-сайту, вчиняли. Для більш детальної інформації перейдіть за посиланням: www.google.com/policies/privacy/partners/

8.3. Крім того, ми можемо використовувати Hotjar для кращого розуміння Ваших потреб, як користувачів нашого веб-сайту. Hotjar – це технологія, що допомагає нам краще розуміти Вас (наприклад: скільки часу Ви провели на конкретній сторінці нашого веб-сайту, які посилання обирали, що Вам, як користувачу нашого веб-сайту, на ньому подобається або не подобається. Hotjar використовує cookies та інші технології для збору даних про Вашу поведінку та Ваші пристрої. До таких даних відноситься Ваша IP адреса (що обробляється під час вашого користування веб-сайтом та зберігається в знеособленій формі), розмір екрану та тип (унікальні ідентифікатори) вашого пристрою, інформацію з браузера, геолокацію (тільки країну), та мову, що Ви використовували для відображення нашого веб-сайту. Hotjar зберігає таку інформацію від нашого імені у псевдомізованому профайлі користувача. Hotjar зобов’язується в договірному порядку не продавати будь-які Ваші дані, які збираються від нашого імені. Для більш детальної інформації перейдіть за посиланням: Hotjar’s support site

9. Зміни

9.1. Якщо Ми змінимо спосіб обробки Ваших персональних Даних, ми оновимо цю Політику. Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни до цієї Політики, тому просимо Вас постійно перевіряти нашу Політику на предмет будь-яких оновлень чи змін. 

10. Інше

10.1. У випадку наявності будь-яких питань стосовно цієї Політики конфіденційності, можете звертатися за електронною адресою info@nit.school.